Eshop Hama

 

Informace pro již registrované uživatele

Dovolujeme si Vás informovat o zpracování Vašich osobních údajů podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů.

Údaje jsou zpracovávány společností HAMA spol. s r.o., Kšírova 604/150 619 00 Brno, IČO: 41602471, DIČ: CZ41602471, (dále také jako „správce“).

Správce zpracovává osobní údaje, a to jméno, příjmení, telefon, e-mail, IČO, DIČ, dodací a fakturační adresu. Osobní údaje jsou zpracovávány pro účely registrace a poté objednávek zboží registrovaných uživatelů. Právním základem pro zpracování uvedených osobních údajů je oprávněný zájem.

V případě, že jste při registraci udělil/a souhlas se zasíláním obchodních sdělení, Vám budeme i nadále zasílat obchodní sdělení na e-mailovou adresu.

Pokud si přejete odvolat souhlas se zasíláním, můžete tak učinit (například kliknutím na tento odkaz https://www.hama.cz/newsletter.aspx a po přihlášení, nebo v nastaveních profilu). Po odvolání souhlasu Vám již nebudeme zasílat obchodní sdělení.

V případě zaslání zboží na dodací adresu jsou údaje v rozsahu jméno, příjmení a dodací adresa předávány kurýrní službě pro účely dodávky zboží.

Uvedené osobní údaje budou uchovávány po dobu 5 let od registrace nebo poslední objednávky registrovaného uživatele, poté budou smazány.

Vaše práva

Máte právo požadovat od správců přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování. Máte také právo podat stížnost u dozorového úřadu a v případě podezření, že zpracování osobních údajů je v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, máte právo požádat správce o vysvětlení a o odstranění vzniklého stavu.

Nemáte povinnost uvedené osobní údaje poskytnout, nicméně, bez nich nebudeme mít všechny potřebné údaje pro vyřízení Vaších objednávek.

Nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení nemá vliv na registraci do e-shopu.